ŠTA NAM GOVORE BROJKE BOSANSKIH RATNIH ŽRTAVA? - Atilla Hoare, Marko; Kerla, Mensur; Klapić, Nermin (Novi Muallim, 2011)
Prijevod s engleskog: Mensur Kerla i Nermin Klapić Izvor: http://greatersurbiton.wordpress.com/2008/01/04/what-dothe- figures-for-the-bosnian-war-dead-tell-us/. Tekst je objavljen 4. januara 2008. godine.