MUALLIM 1990-1998 - Redakcija, -izbor (Novi Muallim, 2010)
Na narednim stranicama donosimo nekoliko tekstova iz Muallima (period1990-1998). Takođe, kao prilog donosimo i faksimile bibliografije Muallima za period 1990-1998 objavljene u Novom muallimu 2000. godine. II/1991; 11, 5., LIČNOST MU’ALLIMA – SUVREMENI ZAHTJEVI, Sulejman Mašović IV/1994; 19, 19., ŠKOLSTVO I KADROVI ISLAMSKE ZAJEDNICE PRED NOVIM IZAZOVIMA, Ibrahim Begović IV/1994; 20-21, 6-7., VJERA, RAD I OBRAZOVANJE, Adnan Silajdžić BIBLIOGRAFIJA “MUALLIMA”, Osman Lavić BIBLIOGRAFIJA “MUALLIMA” (2), Osman Lavić BIBLIOGRAFIJA "MUALLIMA" (3), Osman Lavić