DOVA - PISMENA PRIPREMA ZA REALIZACIJU NASTAVNOG ČASA - Čauš, Amir (Novi Muallim, 2022)
Rad naslovljen DOVA pismena je priprema za realizaciju nastavnog časa za sedme razrede osnovnih škola iz područja ibadata – islamskog obredoslovlja. Ispunjavanjem osnovnih zadataka nastavnog časa (obrazovni, funkcionalni i odgojni), autor je postavio i cilj ovoga časa: pomoć učenicima da shvate potrebu, korist i važnost dove kao neposredne veze sa Allahom, dželle šanuhu i podsticaj na njezino prakticiranje u životu.