SURA AL-WAQI‘A (eshatološka pitanja) - Šahinović, Rifet (Novi Muallim, 2022)
U ovom tekstu autor uvidom u hermeneutička djela o suri Al-Waqi‘a govori o osobenostima i vrijednostima ovog kur'anskog poglavlja. Autor se posebno osvrće na neke termine iz kur'anskog poglavlja Al-Waqi‘a koji govore o eshatologiji.