VJERODOSTOJAN PRILOG BORBI PROTIV ZABORAVA - Hodžić, Dželaludin (Novi Muallim, 2010)
Prikaz knjige: Prva slavna i viteška brigada - herojstvo i žrtve u odbrani Sarajeva 1992. – 1995. godine – Dervišević, Ibrahim, VKBI, Sarajevo, 2009. godine