STEREOTIPI I PREDRASUDE U MEDIJIMA PREMA ISLAMU: ZAR NA ZAPADU POSTOJI NEKI DRUGI BOG? - Bećar, Ismet (Novi Muallim, 2010)
Prikaz knjige: Marko, Davor. Zar na Zapadu postoji neki drugi Bog? Sarajevo: Mediaplan institut, 2009.