BITI IMAM - Štulanović, Omer (Novi Muallim, 2022)
Govor Omer ef. Štulanovića, penzioniranog imama iz Ilijaša na svečanoj akademiji Udruženja ilmijje održanoj 12.11.2008., na kojem mu je dodijeljeno priznanje za izuzetnu predanost i rezultate u vršenju imamskih, hatibskih i mualimskih dužnosti u džematu