VJERONAUČNI UDŽBENIK ZA UČENIKE 5. RAZREDA - Dedić, Samir (Novi Muallim, 2008)
Prikaz udžbenika: Mustafa Prljača i Nezir Halilović, “Vjeronauka za peti razred osnovne škole”, “El-Kalem”, Sarajevo, 2008.