PRIRUČNIK ZA VJEROUČITELJE I PREDAVAČE RELIGIJE - Dedić, Samir (Novi Muallim, 2008)
Prikaz knjige: Savjetodavno vijeće Komisije stručnjaka ODIHR-a za slobodu vjeroispovijesti i vjerovanja, „Toledo: Vodeća načela o podučavanju o religijama i vjerovanjima u državnim školama“, OSCE/ODIHR, Sarajevo, septembar 2008.