ZAŠTO ISLAMSKA ZAJEDNICA U BiH NE MOŽE BITI MODEL ZA MUSLIMANSKE ZAJEDNICE U EVROPI? ADMINISTRIRANJE ISLAMSKIH PITANJA U SEKULARNOJ DRŽAVI: ISKUSTVA JUGOISTOČNE EVROPE SARAJEVO, (17. - 19. APRIL 2009.) - Tahirović, Senada (Novi Muallim, 2022)
ADMINISTRIRANJE ISLAMSKIH PITANJA U SEKULARNOJ DRŽAVI: ISKUSTVA JUGOISTOČNE EVROPE SARAJEVO, (17. - 19. APRIL 2009.)