MUALLIMOV FORUM - Redakcija, -izbor (Novi Muallim, 2008)
KADROVSKA POLITIKA I OBRAZOVNI SISTEM ISLAMSKE ZAJEDNICE, Rifat Fetić SISTEM UVEZAN PO VERTIKALI - TRAŽI SE, Sead Seljubac SIRAT-ĆUPRIJA, Šefko Tinjak "INSTITUCIONALNA BRIGA", Dženan Handžić