KAKO SPRIJEČITI GENOCID IZNOVA - Selhanović, Selman (Novi Muallim, 2008)
Prikaz knjige: Rasim Muratović: “Holokaust nad Jevrejima i genocid nad Bošnjacima”, Instituta za istraživanje zločina protiv čovječnosti i međunarodnog prava, Sarajevo, 2007.g.