MUALLIMOV FORUM - Redakcija, -izbor (Novi Muallim, 2008)
U POVODU JEDNOGLASNOG STAVA IMAMA S PODRUČJA TRAVNIKA DA MUALLIM „NE NUDI SADRŽAJE OD PRAKTIČNE KORISTI ZA IMAME“ OD SIMPTOMA DO DIJAGNOZE, Dževad Hodžić IMAMSKO I AKADEMSKO TUMAČENJE ISLAMA, Nedžad Grabus U MISIJI IMAMA KONCENTRIRANA JE ODGOVORNOST CIJELE ISLAMSKE ZAJEDNICE, Vahid Fazlović ŠTA SU TO OBRAZOVNI, NAUČNI/ULEMANSKI SADRŽAJI KOJI SU OD PRAKTIČNE KORISTI NAŠIM IMAMIMA?, Aljo Cikotić REDEFINIRATI ULOGU IMAMA, Mevludin Dizdarević KO JE NAJSLABIJA KARIKA U ISLAMSKOJ ZAJEDNICI?, Ferid Dautović DOBRO JE DA NAM SE DOGODIO FORUM, Mustafa Gobeljić TAJ SIVI, HLADNI NOVI MUALLIM, Muhamed Velić