ANTOLOGIJA BOŠNJAČKE USPAVANKE ‘’SAN U BEŠU, UROCI POD BEŠU’’ - Tahirović, Senada (Novi Muallim, 2007)
Prikaz knjige i CD-a: Nirha Efendić (priređivač), “San u bešu, uroci pod bešu”, BZK Preporod Općinsko društvo Vogošča i Sarajevo Centar, Sarajevo 2007