RIZNICA POSLANIKOVOG SUNNETA I EDEBA - Šljivo, Meho (Novi Muallim, 2007)
Prikaz knjige: Ibn Kajjim el-Dževzije, Poslanikove fetve, prijevod sa arapskog: Jasmin Hadžikadunić, El- Kelimeh, Beograd, 2006.