PRILOG RAZUMIJEVANJU IŠČITAVANJA SIRE - Taljić, Isnam (Novi Muallim, 2007)
Prikaz knjige: Muhammed Revvas Kal’ahdži: Ličnost posljednjeg Allahovog poslanika, s arapskog preveli hfz. Safvet Halilović i Mehmed Klico, El- Kalem, Sarajevo, i Islamski pedagoški fakultet u Zenici, 2006.