NOVI POGLEDI NA TEORIJU I PRAKSU ODGOJA LIČNOSTI - Dizdarević, Ismet (Novi Muallim, 2006)
Prikaz knjige: Mujo Slatina : OD INDIVIDUE DO LIČNOSTI: Uvođenje u teoriju konfulentnog obrazovanja, Sarajevo, 2006.