TRAGOM MUHADŽIRSKE DRAME - Selhanović, Selman (Novi Muallim, 2006)
Prikaz knjige: Safet Bandžović: Iseljavanje Bošnjaka u Tursku, Institut za istraživanje zločina protiv čovječnosti i međunarodnog prava, Sarajevo, 2006.