AUTOBIOGRAFIJA OSMAN-AGE TEMIŠVARSKOG - Husić, Aladin (Novi Muallim, 2006)
Prikaz knjige: Autobiografija Osman-age Temišvarskog, Priredio, preveo s osmanskog turskog i obradio Ekrem Čaušević. – Zagreb: Srednja Europa, 2004. str. 149.