MESNEVIHANI SARAJEVA - Lelić, Emin; Bećirović-Zimić, Arnela; Zimić, Amir (Novi Muallim, 2005)
Rad prezentiran na Međunarodnom simpozijumu Mevlana, Mesnevija, mevlevije, 19.-21. decembra 2005., Manisa, Turska Prijevod s engleskog: Arnela Bećirović-Zimić i Amir Zimić