GENEZA KONSTITUIRANJA JAVNOSTI U BIH - Selhanović, Selman (Novi Muallim, 2005)
Prikaz knjige: Dr. Enver Demirović: Javnost – pretpostavke konstituiranja ovog fenomena u Bosni i Hercegovini, Avicena, Sarajevo, 2004.