PREZENTIRANJE ISTINE O ISLAMU I NJEGOVOJ CIVILIZACIJI - Grabus, Nedžad (Novi Muallim, 2004)
Prikaz knjige: The different aspects of Islamic culture, Volume Five, Culture and Learning in Islam (Različiti aspekti islamske kulture, Peti tom, Kultura i učenost u islamu); glavni urednik Ekmeleddin Ihsanoglu, UNESCO Publishing, 2003., str. 926