U SUSRET POSLANIKU - Alibašić, Ahmet (Novi Muallim, 2004)
Prikaz knjige: Malik ibn Enes, Muvetta: rivajet Muhammeda ibnu ‘l-Hasena eš-Šejbanija, I dio, prijevod i komentar Hamid Indžić, Travnik: Elči Ibrahim-pašina medresa, 2004, 394 str.