PEDAGOŠKI ZNAČAJ ČASOPISA MUALLIM: HISTORIOGRAFSKO, ANALITIČKO I TEORIJSKO ISTRAŽIVANJE - Fetić, Fatima (Novi Muallim, 2022)
Ovaj tekst predstavlja prvi dio nešto skraćene verzije diplomskog rada autorice na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, Odsjek za pedagogiju.