AFIRMACIJA ISLAMSKIH DRUŠTVENIH NAUKA - Alibašić, Ahmet (Novi Muallim, 2004)
Prikaz knjige: Kriza muslimanskog mišljenja Abdulhamida A. Ebu Sulejmana, prevela Sabina Berberović (Biblioteka "Savremena islamska misao", Sarajevo:, El-Kalem, 2004), 217 str.