POVRATAK ZAJEDNIČKIM VRIJEDNOSTIMA - Šljivo, Meho (Novi Muallim, 2004)
Prikaz knjige: Gunar Stolset, Šta je onda čovjek - tekstovi za vjeru i razmišljanje, Sejtarija 2003., s norveškog preveo Rasim Muratović