SUFIJSKI ESEJI SEYYEDA HOSSEINA NASRA - Fatić, Almir (Novi Muallim, 2004)
Prikaz knjige: Seyyed Hossein Nasr, Živi sufizam: Ogledi o sufizmu, Sarajevo, ¨Ibn Sina¨, 2004., s engleskog preveli Edin Kukavica i Enes Karić, 344 str.