EMOCIONALNA STAZA USPJEHA: Umijeće kontroliranja ljutnje, žalosti i njima srodnih osobina otkrivaju tajnu uspješnih - Lambert, Craig A.; Smajlović, Ismail (Novi Muallim, 2022)
Craig A. Lambert je jedan od urednika Harwardskog magazina, u kojem je objavljen rad. Prijevod s engleskog: Ismail Smajlović