RELIGIJSKI FOLKLOR - Bećar, Ismet (Novi Muallim, 2022)
Tekst govori o religijskom folkloru kroz prizmu medijske kulture i njenih manifesta. Naglašava spektakl i ceremonijalnost, kao i manipulativni karakter svojstven ovom fenomenu. Potencira afirmaciju medijske pismenosti i jačanje medijskih kapaciteta kao moguće načine prevazilaženja negativiteta koje sa sobom nosi fenomen religijskog folklora.