ŽRTVE GENOCIDA NA PODRUČJU VLASENICE 1992-1995. - Bečirović, Fikret (Novi Muallim, 2022)
Prikaz knjige: Omerović, Husein (2016). Žrtve genocida na području Vlasenice 1992-1995. Sarajevo: Univerzitet u Sarajevu – Institut za istraživanje zločina protiv čovječnosti i međunarodnog prava (499 stranica).