INTERTEKST KAO KULTURNA ENTELEHIJA ORIJENTA - Sarajkić, Mirza (Novi Muallim, 2009)
Prikaz knjige: ARAPSKA STILISTIKA U DJELU HASANA KAFIJA PRUŠČAKA. Munir Mujić. Filozofski fakultet u Sarajevu, 2007. 183 stranica.