ISLAMSKE PEDAGOŠKE AKADEMIJE U KONTEKSTU ODGOJNO-OBRAZOVNIH IZAZOVA IZ-e - Isanović, Nusret (Novi Muallim, 2002)
Izlaganje sa Okruglog stola održanog u Sarajevu 3. i 4. 11. 2001. godine u organizaciji redakcije Novog Muallima