BUDUĆNOST NAŠEG VISOKOG ISLAMSKOG OBRAZOVANJA - Karić, Enes (Novi Muallim, 2002)
Izlaganje i rasprava sa Okruglog stola održanog u Sarajevu 3. i 4. 11. 2001. godine u organizaciji redakcije Novog Muallima