PRIKAZ PRIRUČNIKA ZA NASTAVNICE I NASTAVNIKE ISLAMSKE VJERONAUKE O MIROVNOJ DIMENZIJI ISLAMA - Išerić, Amira (Novi Muallim, 2009)
Prikaz knjige: Priručnik za nastavnice i nastavnike islamske vjeronauke o mirovnoj dimenziji islama, Amra Pandžo, Udruženje za dijalog u porodici i društvu "Mali koraci", Sarajevo, 2008.