GENOCID KAO POLITIČKI, VOJNI I SOCIJALNI PROJEKAT - SUDBINA (ISTOČNE) BOSNE I BOŠNJAKA? - Hodžić, Dželaludin (Novi Muallim, 2009)
Prikaz knjige: Dr. Edina Bećirević, "Na Drini genocid", Buybook, Sarajevo, 2009. godine