KRŠĆANSKA TEOLOGIJA KAO ODGOVOR NA ISLAMSKI IZAZOV: Historijska perspektiva - Schreiner, Stefan (Novi Muallim, 2022)
UDK 27-1:28 Preuzeto iz: “Zwischen Glaube und Wissenschaft, Theologie in Christentum und Islam.” Theologisches Forum Christenum-Islam. Gharaibeh, Begic, Schmid, Ströbele (Hg.) Verlag Friedrich Pustet, Regensburg, 2015. Prijevod s njemačkog: Nina Osmanović