DA USTRAJEMO U OTPORU PROTIV ZLA I NEPRAVDE I DA NE ODUSTANEMO OD PRAVA NA SVOJU DOMOVINU U EVROPI - Hodžić, Dževad (Novi Muallim, 2002)
Prikaz knjige: VJERA, NAROD I DOMOVINA: hutbe, govori i intervjui (Biblioteka Posebna izdanja, knjiga I, Reisu-1-ulema Mustafa Cerić VJERA, NAROD I DOMOVINA: hutbe, govori i intervjui I lzdavač: Udruženje ilmijje Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini, Za izdavača: Muharem Hasanbegović, Redakcija: glavni urednik Aziz Kadribegović, izvršni urednik Dževad Hodžić, Zehra Alispahić, Nedžad Grabus i Amir Hodžić, Recenzenti: prof. dr. Fikret Karčić i prof. dr. Enes Karić, Lektura: Aziz Kadribegović i lsnam Taljić, Kaligrafski ispis arapskog teksta: Mustafa Sušić, Likovno rješenje korica i tehničko uređenje: Selma Kukavica, štampa: BEMUST, Za štampariju: Mesud Smajić)