SONETNI OTOCI - Hajdarević, Hadžem (Novi Muallim, 2003)
U ovom broju Novog Muallima objavljujemo nekoliko soneta iz Hajdarevićeve knjige pjesama u rukopisu Na sonetnim otocima, koja bi trebalo da se uskoro pojavi u izdanju izdavačke kuće «Vrijeme» iz Zenice.