POPIS SANDŽAKA POŽEGA - Kupusović, Amina (Novi Muallim, 2002)
Prikaz knjige: POPIS SANDŽAKA POŽEGA 1579. GODINE (Defter-i mufassal-i liva-i Pojega 987 .), sa osmanskog prevela Fazileta Hafizović - sijek, Državni arhiv, 2001. -(Građa za povijest Osijeka i Slavonije)