415 GODINA KONJICA - Husić, Aladin (Novi Muallim, 2002)
Prikaz knjige: KONJIC I NJEGOVA OKOLINA U VRIJEME OSMANSKE VLADAVINE (1463-1878) Dr. Jusuf Mulić, Biblioteka Kulturno naslijeđe /Općina Konjic; knj. 2, Konjic, 2001.