PJESME - Hasković, Husein (Novi Muallim, 2003)
U ovom izboru, Novi Muallim donosi Haskovićeve stihove iz nove knjige pjesama Kuća na dvije vode, koja je ove godine dobila potporu Federalne fondacije za izdavaštvo i koja bi se trebalo da se pojavi uskoro također u izdanju izdavačke kuće''Ars" iz Tuzle.