ATLAS ISLAMSKOGA SVIJETA - Tahirović, Senada (Novi Muallim, 2003)
Prikaz knjige: ATLAS ISLAMSKOGA SVIJETA, grupa autora, gl. urednik Dževad Hodžić, Izdavač: Udruženje ilmijje Islamske zajednice u BiH, Sarajevo, januar 2004.