KNJIŽEVNOST U ODGOJNOJ FUNKCIJI - Hajdarević, Hadžem (Novi Muallim, 2003)
Prikaz knjige: Dževad Hodžić: Islamska čitanka (Za islamsku vjeronauku od 5. do 8. razreda osnovne škole), "El-Kalem'~ Sarajevo, 2003.