STRATEGIJE ZA SPECIFIČNE NAMJENE - Ismail, Mohamed; Mustafić, Ifet (Novi Muallim, 2022)
UDK 371.38:28 Prijevod s engleskog: Ifet Mustafić Šesto poglavlje knjige Savjeti i djelotvorne strategije u nastavi – za mektebe i vjeronauku u javnim školama, American Trust Publication, Plainfield, 1994.