ČOVJEK I FOTOGRAFIJA: FIKRET ALIĆ – ČOVJEK IZA ŽICE LOGORA TRNOPOLJE - Medić, Jasmin (Novi Muallim, 2022)
Prikaz knjige: Admira Fazlić, Čovjek i fotografija: Fikret Alić – čovjek iza žice logora Trnopolje, Dobra knjiga, Sarajevo, 2017., 197 str.