PRIČA O KUR’ANU - Hajdarević, Halid; Alić, Resul (Novi Muallim, 2022)
Prikaz knjige: [Ingrid Mattson, Priča o Kur’anu: historija Kur’ana i njegovo mjesto u životu muslimana, prijevod Azra Mulović, El-Kalem i CNS, Sarajevo, 2015.]