TEMELJITO SVJEDOČANSTVO O MOSTARSKIM VAKUFIMA - Kovač, Mirnes (Novi Muallim, 2019)
Prikaz knjige: Salem Dedović, Mostarski vakufi od 1931. do 2013. godine, Islamska zajednica u BiH: Vakufska direkcija Sarajevo, Muftijstvo Mostarsko i Medžlis IZ Mostar, Sarajevo-Mostar, 2019. godina, 208 str.