NAMAZ U TRADICIJI BOŠNJAKA - Bajić, Esad (Novi Muallim, 2021)
Namaz u tradiciji Bošnjaka Elvir Duranović, Sumeja Ljevaković-Subašić, Namaz u tradiciji Bošnjaka: selektivni prikaz argumentacije hanefijskog mezheba, Institut za islamsku tradiciju Bošnjaka: Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini, Vijeće muftija, El-Kalem, Sarajevo, 2020.