ISLAMOFOBIJA: REALNA OPASNOST ILI REZULTAT NEUPUĆENOSTI? - Ajkunić, Husein (Novi Muallim, 2022)
Prikaz knjige: (Islamofobija – pojam, pojava, odgovor, priredili: Ahmet Alibašić i Muhamed Jusić, izdavači: El-Kalem i CNS, Sarajevo, 1435/2014. godina)