TEOLOGIJA 'DRUGIH' U ISLAMU: VIÐENJE AMERIČKOG MUSLIMANA - Nyang, Sulayman S.; Agić, Senad (Novi Muallim, 2016)
Tekst je preuzet iz zbirke eseja Islam in the United States of America, ABC International Group, Inc. 1999. Prijevod s engleskog jezika: Senad i Nadira Agić